AVONDVIERDAAGSE 2020 AFGELAST VANWEGE CORONA

De 62e Avondvierdaagse Venray die gepland stond voor 11 tot en met 14 juni gaat niet door. De ontwikkelingen rond het coronavirus en de recente maatregelen hebben het bestuur doen besluiten om de voorbereidingen te staken.

De voorbereidingen voor de Avondvierdaagse Venray zijn al geruime tijd geleden opgestart. De ontwikkelingen rond het coronavirus gooien nu echter roet in het eten. “De gezondheidsrisico’s voor het evenement van 11 tot met 14 juni zijn te hoog. Bovendien zijn we afhankelijk van de scholen en verenigingen voor de samenstelling van de wandelgroepen” aldus Germy Thielen, voorzitter van de Avondvierdaagse Venray. “Natuurlijk is het erg jammer voor de veelal jeugdige wandelaars en het publiek. Ook voor onze medewerkers die zich jaarlijks met veel plezier en toewijding inzetten is het een grote teleurstelling. Onder de gegeven omstandigheden is het echter niet langer mogelijk de voorbereidingen voor dit evenement op een verantwoorde wijze te organiseren.”

Het is voor het eerst in het ruim 60-jarig bestaan van de Avondvierdaagse Venray dat het jaarlijks evenement niet plaatsvindt. De 62e Avondvierdaagse wordt volgend jaar gehouden van 10 tot en met 13 juni 2021.