Op donderdag 6 juni start de 64e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 6 juni tot en met zondag 9 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag bestaat de mogelijkheid om 20 kilometer te wandelen. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen per wandelaar. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.

Inschrijven is mogelijk op dinsdag 4 juni van 18.30 tot 19.30 uur of dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de schouwburg.

De starttijden zijn op donderdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Op zondag 9 juni start de 20 kilometer om 8.00 uur. De overige wandelingen starten op zondag vanaf 10.00 uur. Na afloop lopen alle wandelaars als afsluiting mee in het defilé dat om 13.00 uur start vanaf de Helfrichstraat. Het defilé wordt opgeluisterd door muziekkorpsen uit Venray en omgeving.

OEFENEN BIJ HET MEERDAAGS WANDELEVENEMENT VENRAY

Het Meerdaags Wandelevenement Venray viert van 31 mei t/m 2 juni 2024 haar eerste lustrum.

Om de jeugd te stimuleren om de wandelsport te ontdekken kunnen dit jaar kinderen t/m 12 jaar gratis deelnemen aan de 5 km op zondag 2 juni.

Dit is meteen een goede training voor de Avondvierdaagse Venray die een week later begint.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere afstand. Dagelijks heb je de keuze uit 6 afstanden: 10-15-20-30-40 en 50 km. Op zondag komt hier nog de 5 km bij. Voor meer info kijk op de site van het Meerdaags Wandelevenement wandelevenementvenray.nl

OPROEP NIEUWE MEDEWERKERS

De Avondvierdaagse is een traditie in Venray waar jong en oud jaarlijks veel plezier aan beleeft als deelnemer of als toeschouwer. Dankzij de inzet van onze medewerkers kunnen we dit evenement mogelijk maken. Vindt u het leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Meld u dan aan als medewerker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© A4D Avondvierdaagse Venray | Privacyverklaring